Στις μέρες μας, ο καθένας μπορεί να συμβουλευτεί καποιον ειδικό Διατροφολόγο, ανεξαρτήτως χιλιομετρικής απόστασης, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως: skype, viber, e-mail, whatsApp, messenger, zoom ή ακόμη και μέσω τηλεφώνου.  

Οι συνεδρίες εξ αποστάσεως έχουν την ικανότητα να ωφελήσουν κάθε άνθρωπο, που για προσωπικούς λόγους δεν μπορει να παρευρίσκεται δια ζώσης στο κέντρο Διατροφικής Υποστήριξης και Διαιτολογίας. Τη στιγμή που θα προγραμματίσουμε το ραντεβού με κάποιον απο τους τρόπους που προαναφέρθηκαν, το μόνο που χρειάζεται να έχετε εσείς είναι μία απλή ζυγαριά και μία μεζούρα (προαιρετικά). Η Υγιεινή Διατροφή απο απόσταση επιτυχγάνεται εύκολα και γρήγορα με δύο απλά βήματα.  

Αρχικά , αποστέλλετε τις πιο πρόσφατες εξετάσεις αίματος και ότι δίποτε κρίνετε εσείς απαραίτητο, μέσω e-mail. Έπειτα, το ραντεβού συνεχίζει κανονικά, όπως θα πραγματοποιούνταν εάν βρισκόσασταν στο γραφείο μας. Μετά το πέρας της συνεδρίας το πρόγραμμα της διατροφής σας, θα βρίσκεται στο e-mail σας, συνοδευόμενο με το εκπαιδευτικό υλικό που πιθανόν να χρειαστεί.  

Οι συνεδρίες εξ αποστάσεως (online) είναι το ίδιο αποτελεσματικές με τις συνεδρίες στο γραφείο, αρκεί να υπάρχει θέληση και προσκόλληση στο στόχο σας. Τι περιλαμβάνουν οι συνεδρίες;  

-Λήψη ιατρικού ιστορικού Σωματομετρήσεις (βάρος, ύψος, περίμετροι).  

-Σχεδιασμός εξατομικευμένου πλάνου διατροφής.  

-Έλεγχος της προόδου και αναπροσαρμογή πλάνου. 

 -Διατροφική εκπαίδευση. 

 

 Η πληρωμή γίνεται μέσω κατάθεσης των χρημάτων στην τράπεζα ή με όποιον άλλο τρόπο σας εξυπηρετεί.