Η ιστορία μου

Γεννήθηκα στις 28/05/1991. Μεγάλωσα και έζησα στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας. Από μικρός είχα κάποια παραπάνω κιλά και δυσκολευόμουν να βρω μια δραστηριότητα που να μου αρέσει ώστε να την ακολουθήσω πιστά. Δεν είχα το κίνητρο να ξεκινήσω κάτι και να μη το σταματήσω. Κάπως έτσι ήμουν και με τη διατροφή μου. Τη χαρά, τη λύπη και το άγχος μου τα συνόδευα πάντα με φαγητό και πιο συγκεκριμένα junk food.

Στην αρχή δεν καταλάβαινα πως με αυτό τον τρόπο δεν με βοηθούσα καθώς μέσα από την προσωρινή ευχαρίστηση του φαγητού ένιωθα πως έβρισκα ηρεμία. Με τα χρόνια έβλεπα φίλους και γνωστούς να έχουν ένα καλύτερο σώμα από εμένα και να φοράνε με μεγαλύτερη ευκολία ό,τι ρούχο ήθελαν ενώ εγώ δεν μπορούσα. Θυμάμαι τα καλοκαίρια πάντα ξεκινούσα τα μπάνια στη θάλασσα με άγχος για την προβολή του σώματος μου. Όταν έφτασα στο Λύκειο ένιωσα ότι κάτι έπρεπε να κάνω για να αλλάξω την εικόνα μου. Ξεκίνησα να κόβω την ποσότητα του φαγητού που κατανάλωνα και αφαιρούσα γεύματα. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσω κιλά αλλά να ζαλίζομαι και να έχω ατονία καθώς δεν τρεφόμουν σωστά.

Δεν ήξερα τι ήταν λάθος και τι σωστό και φυσικά όλο αυτό με οδήγησε στο να πάρω πίσω τα κιλά που είχα χάσει. Αφότου πήρα πάλι βάρος και μη έχοντας καμία μορφή άσκησης στην καθημερινότητα μου συνειδητοποίησα ότι ο μόνος δρόμος για να πραγματοποιήσω αυτό που ήθελα ήταν η αλλαγή νοοτροπίας, η διατροφή και η άσκηση. Για την επιτυχία μίας σωματικής αλλαγής όσο σημασία έχει το πρακτικό κομμάτι της διατροφής (τι και πόσο φαγητό σου αναλογεί), άλλο τόσο σημαντική είναι και η νοοτροπία που έχεις.

Έτσι ξεκίνησα να διαβάζω και να ενημερώνομαι σχετικά με την υγιεινή διατροφή. Όταν μπήκα σε αυτό το δρόμο μου άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισα να το σπουδάσω. Μέσα στη σχολή γνώρισα αξιόλογους καθηγητές που όχι μόνο με δίδαξαν για τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής αλλά με οδήγησαν στο να τα κάνω πράξη πρώτα στον εαυτό μου και έπειτα στον κόσμο που με εμπιστεύεται. Το αποτέλεσμα ήταν να αλλάξω τρόπο ζωής. Έχασα τα περιττά κιλά, διατηρώ μέχρι σήμερα το υγιές βάρος μου και ενέταξα στη ζωή μου τη γυμναστική. Δοκιμάζω πολλές διαφορετικές μορφές άσκησης και κάνω αρκετά ταξίδια για να μαθαίνω νέες κουζίνες και κουλτούρες.

We are Yoga & Nutrition Experts

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollici tudin, lorem quis biben dum auctor, nisi elit conse quat.
We Help You Stay Healthy

The Trainers

Annie Hofstadter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo luctus . Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat.

Happy Faces of Happy Students

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollici tudin, lorem quis biben dum auctor, nisi elit conse quat.