Αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επιστήμονας και πάνω απ'ολα άνθρωπος. Με στήριξε σε όλη την διάρκεια της προσπάθειας μου. Οι συνεδρίες γίνονταν εξ αποστάσεως, παρόλ αυτά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη! Το διατροφικό πλάνο ήταν προσαρμοσμενο στην δική μου καθημερινότητα και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα!
Maria Michalaki
Ο καλύτερος στο είδος του. Ευελιξία στις διατροφικές επιλογές, πραγματική ψυχολογική υποστήριξη στον πελάτη και επιλογές τροφών με background γνώσεων.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα τόσο για απώλεια βάρους όσο και για βελτίωση σωματικής κατάστασης.Άριστος επιστήμονας!!
Διονύσης Κομπορόζος
Άψογος επαγγελματίας! Εξαιρετικός άνθρωπος! Προσαρμόζει αποτελεσματικά το πρόγραμμα στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο και δίνει τις καλύτερες συμβουλές!
Vali Val
Ένας πολύ καλός επαγγελματίας, αλλά πάνω από όλα άνθρωπος ικανός με τις γνώσεις του και την ευγένεια του να σε βοηθήσει να πετύχεις το στόχο σου!
Παρασκευή Χρουσαλά
Ο Κωνσταντίνος με συμβούλεψε με πολύ απλές και πρακτικές λύσεις να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα σε λιγότερο χρονικο διάστημα από όσο υπολόγιζα! Τον ευχαριστώ και τον συστήνω ανεπιφύλακτα
Ειρήνη Κικάτου
Φοβερός επαγγελματίας!!σε βοηθά να πετύχεις τον στόχο σου δίχως άγχος και σε μαθαίνει πως να τρέφεσαι σωστά.
Dimitra Bou
Πολύ καλές συμβουλές και οδηγίες για σωστό τρόπο διατροφής. χάνεις σίγουρα βάρος χωρίς να πεινάς και να στερήσε. το σημαντικότερο βγάζετε μαζί το μενού. εγώ πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένη και πέτυχα το στόχο μου!
Τόνια Λούπου
Άψογος διατροφολόγος και άνθρωπος! Έχασα 15 κιλά χωρίς κόπο και στερήσεις. Τον συνιστώ τυφλά κ ανεπιφύλακτα! Σίγουρη απώλεια βάρους!
Δουλιώτη Μελίνα
Είναι άψογος επαγγελματίας, στέκεται δίπλα σου ως θεραπευτής και ως άνθρωπος! Από την πρώτη συνεδρία σε κάνει να νιώθεις οικεία και να αποβάλλεις κάθε είδους άγχος! Πολλά μπράβο!
Σπυριδούλα Γρίβα
Πολύ καλός στη δουλειά του με πολύ πολύ υπομονή κ κατανόησή, άψογη συνεργασία με πολύ ορατά αποτελέσματα.
Σοφία Σταμούλη
Αγαπάει αυτό που κάνει και το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο! Ο σεβασμός και η ειλικρίνεια το όπλο του για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα!!!
Christos Kaisarhs
Προσεγμένες διατροφές, άριστος επαγγελματίας με σεβασμό στον άνθρωπο.
Πέννυ Πολίτη
Επαγγελματίας στην δουλειά και όρεξη για δουλειά!!
Kostas Manolatos
Σωστός επαγγελματίας και άνθρωπος.
Mark Af
Εξαιρετικός διατροφολόγος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Σπυριδούλα Κατσαρέλη